Het koor

Van Johannes Brahms tot Peteris Vasks, van Antonin Dvorak tot Howard Goodall. Zo gevarieerd is het repertoire van Cantamus Alati, een gemengd concertkoor uit Den Haag met zo’n 70 enthousiaste amateurzangers. Wij beperken ons niet tot de meest voor de hand liggende koormuziek, maar zingen zowel beroemde klassieke en moderne stukken als meer onbekende werken.

De muzikale leiding van ons koor is in handen van dirigent Kees van der Linden. Julia Buizer-Madzhar is als repetitor aan ons koor verbonden. Zij begeleiden de wekelijkse repetities, waarbij we zowel met het voltallige koor als in stemgroepen ons repertoire instuderen. Tijdens de repetities is er ook aandacht voor techniek en stemvorming. Zo nu en dan komen zangpedagogen om extra aandacht te besteden aan techniek en expressie, afgestemd op de stukken die we op dat moment instuderen.

Sinds maart 2023 zingen 14 enthousiaste koorleden naast het grote koor in een kleinkoor onder leiding van onze dirigent Kees van der Linden. Het kleinkoor is bedoeld voor koorleden die een extra uitdaging willen. Zij treden verschillende keren per jaar op en zijn uiteraard ook te horen op de concerten van het grote koor.

De dirigent

Kees van der Linden

Repetitor

Julia Buizer

Nieuwsbrief

Lees hier onze laatste nieuwsbrief.
Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden van onze concerten en activiteiten.

Meld je aan