Zangcoach

Sarah Elias is als zangcoach aan Cantamus Alati verbonden. Regelmatig werkt zij tijdens repetities of studieweekends met de koorleden aan stemvorming. Op inspirerende wijze weet ze onze klank te verbeteren en leert ze ons de techniek om moeilijke passages in de stukken ontspannen te zingen.

Sarah studeerde solozang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij vervolgde haar studie aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Zij volgde na haar studie zangcoaching bij Roberta Alexander en koordirectiecoaching bij Martine des Tombe.

De grote diversiteit aan activiteiten als dirigente, soliste en zangcoach zijn een goede weerspiegeling van haar brede interesse in muziek en de passie om zangers van alle leeftijden en niveaus op een hoger plan te brengen qua zangkwaliteiten en het vertolken van de muziek. Want naast het plezier dat zij beleeft in het schaven aan koorklank en het bijbrengen van goede zangtechniek staat bovenal het communiceren met zangers en publiek via de muziek en het vertellen van een bijzonder verhaal bij haar voorop!