Mededelingen

Repetitierooster

Concert Mis in D opus 86 van Dvorak en het Otcenás van Leos Janácek.

Donderdag 6 oktober Dvorák: 9 t/m 13 & 14 t/m 17 & 18 t/m 19, Janácek: 7, 8 & 9

Zaterdag en zondag 8 en 9 oktober studieweekend in de Wipselberg

Donderdag 13 oktober Dvorak: (zo goed als) helemaal, Janácek: helemaal

Donderdag 20 oktober Dvorak: helemaal, Janácek: helemaal

Donderdag 27 oktober WEL repetitie (herfstvakantie) Dvorak: helemaal, Janácek: helemaal

Zaterdag 29 oktober – korenfestival in de Lutherse kerk

Donderdag 3 november repetitie in de Kloosterkerk

Zaterdag 5 november GENERALE 13:30 uur CONCERT om 16:30 uur in de Kloosterkerk

Wekelijkse mededeling

Tekst mededeling voor repetitieweek van 22 september

Mededelingen 30 augustus 2022

Beste allen,
Hierbij de wekelijkse mededelingen met wederom veel informatie. Om te beginnen met een bericht van Loek, voor degenen die er afgelopen donderdag niet waren:

Beste mensen,
Afgelopen donderdag heb ik gemeld dat ik na het komende concert Cantamus ga verlaten. Omdat niet iedereen er was, licht ik het ook nog even per mail toe. Mijn vertrek als koorlid (en dus ook als voorzitter) heeft niets met het koor te maken, maar alles met mezelf. Ik zing al meer dan twintig jaar in diverse koren, maar de afgelopen maanden merkte ik dat ik steeds minder gemotiveerd was om te zingen. En de bedoeling is toch (zie mijn citaat op onze website) dat je energie krijgt van zingen en niet dat het een plicht wordt. Voor mij werd het dat steeds meer en daarom heb ik voor de zomer de knoop doorgehakt. Ik heb bij Cantamus een leuke tijd gehad (en nog), maar ik ben even uitgezongen. Dat geeft mij ook meer tijd voor andere (muzikale) hobby’s. Maar de komende maanden, tot en met ons concert, blijf ik nog volop meedoen, in het koor en in het bestuur. Door dit nu te melden krijgen de andere bestuursleden de gelegenheid om op tijd op zoek te gaan naar een andere voorzitterskandidaat.
Hartelijke groet, Loek

Het bestuur is dus nu op zoek naar een secretaris en een voorzitter! Daarnaast is onze penningmeester aan haar laatste jaar in het bestuur bezig. Zij zal daarna nog wel geruime tijd beschikbaar zijn om de opvolger in te werken en samen op te trekken. Voorlopig is Truus bereid om vicevoorzitter te zijn en zal ik het secretariaat voor het grootste gedeelte op me nemen.

Leden
Naast de genoemden vorige week zitten ook in het lappenmand(je): Cora, Willemien, Marianne Elst, Mirjam Mulder. Beterschap allen!
Sandrine (gedeeltelijk) en Josje konden vorige week gelukkig weer aanhaken!

Borrel & projectleden
Het kan weer, onze maandelijkse eerste van de maand borrel J Natuurlijk wel met gepaste afstand en voor wie dat wil verspreid over de ruimtes/gangen. We maken een soort lopend buffet. Wil iedereen a.s. donderdag iets lekkers of wat te drinken meenemen? Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die Leo’s ‘taak’ over wil nemen: het na de borrel meenemen van de overgebleven flessen drank. Wie o wie?

A.s. donderdag starten ook onze projectleden. Kees zal na de repetitie met hun stemmen kennismaken. Hierom stoppen we om 21:45 uur met de reguliere repetitie. Kunnen we dus een kwartier eerder aan de borrel 😉

Hieronder nogmaals alle belangrijke data op een rij:

  • UIT Festival – zondag 4 september – we zoeken nog een paar mensen die een uurtje willen helpen!
  • Coaching in koorzang – start 8 september 19:00 uur – verspreid de flyer  uit de bijlage binnen je kennissenkring!
  • Studieweekend – 8 en 9 oktober – nog niet opgegeven? Mail z.s.m. naar info@cantamusalati.nl
  • Korenfestival – zaterdagmiddag 29 oktober in de Lutherse kerk. We hopen dat iedereen mee kan doen. Een goede oefening voor het concert.

Concert
Zaterdag 5 november zal om 13:30 uur de generale starten en om 16:30 uur is ons concert in de Kloosterkerk.

Kees heeft samen met Niek een instrumentaal intermezzo van vijf minuten gevonden dat tussen onze werken gespeeld zal worden door de celliste Eva van Schaik, de harpiste Wendy Rijken, Niek vd Meij op het harmonium en Lonneke Regter op de contrabas. Het is het ‘Ave Maria’ van Gounod. Het concert heeft geen pauze. Wel is er na afloop een nazit.

Tot slot
Er is zondag 25 september ook een Korenfestival in het Zuiderpark. Het festival is gratis en duurt van 11:30 tot 17:30 uur in het openluchttheater.

Donderdag weer lekker zingen!

2022

Beste allemaal,

Het bestuur wenst een ieder een mooi, muzikaal 2022 waarin we veel samen kunnen zijn.
Op 11 januari vergaderen we en bekijken we wat de mogelijkheden zijn om al dan niet live te zingen.

We zullen jullie na de vergadering z.s.m. informeren via de e-mail.

Hartelijke groet, Loek, Leo, Truus, Marga & Maaike.

Ooievaarspas

We zijn blij te kunnen melden dat we per 1 juli 2019 gebruik kunnen maken van de reductie via de Ooievaarspas die Den Haag aanbiedt. Ben je in het bezit van een geldige pas, neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@cantamusalati.nl Ook publiek kan kaarten met 50% korting kopen als ze in het bezit van een Ooievaarspas.

Ons smoelenboek

Ons smoelenboek per maart 2019. In januari 2020 wordt er weer een nieuw smoelenboek gemaakt.

Commissies & acties geactualiseerd

18 oktober 2019 – Het bestuur heeft de commissies & acties geactualiseerd en we hebben een vacature! Het ontwerpen van posters en flyers, met name voor het concert. Kun jij dit, meld je dan bij het bestuur!

Heb je een wijziging of kun je je ook ergens voor inzetten, stuur dan even een mailtje naar info@cantamusalati.nl

AVG-privacywet.

Ook wij hebben ons bezig gehouden met de AVG-privacywet. Lees hier de privacyverklaring voor leden.