Haags UIT Festival op 6 september

En natuurlijk zijn we ook dit jaar weer present op het Haags UIT Festival. Bezoek onze stand aan het Lange Voorhout!
Wij zijn allang geen onbekende meer op deze zondag, de aftrap naar een nieuw cultureel seizoen. En al heel snel geven wij daar invulling aan met ons concert in de Agneskerk in Den Haag op 10 oktober a.s. Zie onze aankondigingen op de website en binnenkort op meer plaatsen en media in Den Haag e.o.

In 2016 bestaat ons koor 60 jaar en ondanks onze ‘leeftijd’ zijn we vol energie en nieuwsgierigheid om weer een geheel nieuw concert voor te bereiden. Nieuwe wegen, nieuwe vibraties, aanvullende creatieve geesten. We leunen niet achterover en kijken ook niet over onze schouder achterom naar het moois wat we gedaan hebben, maar we gebruiken ieder nieuw concert en uitvoering als een dankbare voedingsbodem en inspiratie voor een volgende mooie invulling en uitvoering.

Dat doen we met heel veel fijne mensen, de dirigent, de repetitor, zangtechniek begeleiding, orkest, bestuur en natuurlijk het koor. Gewoon mensen, van verschillende pluimage, met de gezamenlijke wens om door middel van regelmatige training prachtige uitvoeringen te verzorgen. En dat is wat een koor is, een organisch geheel, een levend en reagerend mechanisme, waar je als individueel kunt ontwikkelen en altijd weet gesteund door je koor!

Dit jaar staan we ook weer op ons Lange Voorhout en presenteren Cantamus Alati. Kom vooral eens naar de stand en vraag gerust ons het hemd van het lijf!
Zingen is niet enkel laten zien en horen dat je prachtige muziek brengt, maar vooral het actief meedoen, het gevoel van de noot weten te raken temidden van alle stemmen en orkest, dat is wat koorwerk boeiend maakt en uitvoeringen geweldig!