Dirigent

Kees van der Linden is een gedreven en energieke dirigent, die ons iedere repetitie weet mee te nemen in een avond werken aan mooie muziekstukken. Hoewel we soms moe binnenkomen, constateren we na afloop weer vol energie te zijn en gaan we opgewekt naar huis toe.

Door zijn drive en enthousiasme weet hij zangers en zangeressen naar een hoger niveau te krijgen en ieder jaar weer een goed concert neer te zetten.

Kees kiest, in samenspraak met de muziekcommissie, soms beroemde klassieke werken, maar vaak ook juist minder bekende, moderne en voor het koor nieuwe stukken waar we iedere keer weer aangenaam door worden verrast.

Tijdens de repetities besteedt Kees ruime aandacht aan techniek en geeft hij samen met zangpedagoog Sarah Elias regelmatig stemvorming. Door een betere techniek en beleving van de muziek neemt ook het plezier in het zingen toe.

Muziekwetenschap, koordirectie en vroege vocale ensemblemuziek behoren tot de behaalde studies van Kees.
Naast het dirigeren bij Cantamus Alati geeft hij privé zanglessen en is hij dirigent van het koor en orkest van het Stanislascollege in Delft waaraan hij ook als muziekdocent is verbonden.

Cantamus Alati en Kees van der Linden werken al vele jaren met veel succes en plezier samen.

Ben je tussen de 18 en 65 jaar oud en wil je meezingen of eerst sfeer proeven?


Meld je dan aan. Nieuwe leden zijn van harte welkom.  Tenoren, bassen en sopranen kunnen meedoen! Voor alten hebben wij een tijdelijke stop.

Coaching in koorzang start op 5 september


Overweeg je te gaan zingen in een koor of het zingen weer op te pakken? Coaching in koorzang is een laagdrempelige manier om (weer) kennis te maken met koorzang. De coaching wordt gegeven door een ervaren muziekdocent.  De eerstvolgende cursus start op 5 september a.s. Meer informatie en aanmelding … klik op lees verder. Vind je dit nog wat te lang duren.. meld je dan alvast aan om sfeer te proeven op een repetitie via zing mee aanmeldformulier.