Dirigent

Kees van der Linden is een gedreven en energieke dirigent, die ons iedere repetitie weet mee te nemen in een avond werken aan mooie muziekstukken. Hoewel we soms moe binnenkomen, constateren we na afloop weer vol energie te zijn en gaan we opgewekt naar huis toe.

Door zijn drive en enthousiasme weet hij zangers en zangeressen naar een hoger niveau te krijgen en ieder jaar weer een goed concert neer te zetten.

Kees kiest, in samenspraak met de muziekcommissie, soms beroemde klassieke werken, maar vaak ook juist minder bekende, moderne en voor het koor nieuwe stukken waar we iedere keer weer aangenaam door worden verrast.

Tijdens de repetities besteedt Kees ruime aandacht aan techniek en geeft hij samen met zangpedagogen Sarah Elias en Diederik ten Böhmer regelmatig stemvorming. Door een betere techniek en beleving van de muziek neemt ook het plezier in het zingen toe.

Muziekwetenschap, koordirectie en vroege vocale ensemblemuziek behoren tot de behaalde studies van Kees.
Naast het dirigeren bij Cantamus Alati geeft hij privé zanglessen en is hij dirigent van het koor en orkest van het Stanislascollege in Delft waaraan hij ook als muziekdocent is verbonden.

Cantamus Alati en Kees van der Linden werken al vele jaren met veel succes en plezier samen.

Ben je tussen de 18 en 65 jaar oud en wil je meezingen of eerst sfeer proeven?


Meld je dan aan. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Alle stemgroepen kunnen meedoen!

Coaching in koorzang


Nieuwkomers die willen kennismaken met koorzang of hun ervaring willen opfrissen kunnen starten met 3 lessen koorcoaching. Aansluitend kan steeds de koorrepetitie bijgewoond worden (sfeerproeven).