Repetitor

Julia Buizer-Madzhar is in januari 2023 begonnen als vaste repetitor van ons koor. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van koren, het spelen in orkesten en op het gebied van individuele coaching. Er is een mooie samenwerking tussen dirigent, repetitor en koor!

Julia speelt al vanaf haar 4e piano. Zij heeft in Sint Petersburg het Speciaal Muziek Lyceum en later in Groningen het conservatorium doorlopen. In 2010 heeft ze een masteropleiding aan het Haags Conservatorium afgerond.

Julia is een veelgevraagd pianist in verschillende ensembles en trad op in binnen en buitenland. Naast het geven van solo- en kamermuziekconcerten begeleidt Julia verschillende koren en coacht zangers in aanloop naar audities, masterclasses en concerten.

Ben je tussen de 18 en 65 jaar oud en wil je meezingen of eerst sfeer proeven?


Meld je dan aan. Nieuwe leden zijn van harte welkom.  Tenoren, bassen en sopranen kunnen meedoen! Voor alten hebben wij een tijdelijke stop.

Coaching in koorzang start op 5 september


Overweeg je te gaan zingen in een koor of het zingen weer op te pakken? Coaching in koorzang is een laagdrempelige manier om (weer) kennis te maken met koorzang. De coaching wordt gegeven door een ervaren muziekdocent.  De eerstvolgende cursus start op 5 september a.s. Meer informatie en aanmelding … klik op lees verder. Vind je dit nog wat te lang duren.. meld je dan alvast aan om sfeer te proeven op een repetitie via zing mee aanmeldformulier.