Lid worden

Lid worden

Interesse
Bent u nieuwsgierig hoe het is om te zingen bij Cantamus Alati en hoe de sfeer bij ons koor is, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend drie keer mee te zingen op donderdagavond. Stuurt u een mail dan weten we van uw komst en zorgen we dat u goed wordt opgevangen.

Lid worden
Lid worden kan door middel van het invullen van ons aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.
In één van de eerste weken van uw lidmaatschap neemt de dirigent een kleine stemtest af om te horen hoe uw stem klinkt en om te bepalen bij welke stemgroep u het beste past.

Verwachtingen
We hebben voor nieuwe leden een informatiefolder opgesteld waar alle informatie over het lidmaatschap en ons koor vermeld staat. Op deze manier weet u wat u van het koor kan verwachten en wat het koor van u verwacht. Klik hier voor de informatiefolder.

 

 

 

Contributie

  • €25,- per maand - normaal tarief.
  • €18,- per maand - gereduceerd tarief.

Na drie keer vrijblijvend meezingen en een kleine stemtest te hebben gedaan, kunt u officieel lid worden. De contributie zal bij voorkeur per kwartaal worden geïncasseerd. Ons rekeningnummer is: Cantamus Alati IBAN: NL72INGB0001768101 te Den Haag.

Heeft u financiële vragen, kunt u zich wenden tot onze penningmeester via penningmeester@cantamusalati.nl

Hier vindt u de privacyverklaring van Cantamus Alati.

 

Inschrijfformulier

Wilt u (project)lid worden, kunt u hier het formulier invullen.

Vul a.u.b. uw geboortejaar in.
Meerdere keuzen invullen mag!
Projectlid