Lid worden

Lid worden

Interesse
Bent u nieuwsgierig hoe het is om te zingen bij Cantamus Alati en hoe de sfeer bij ons koor is, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend drie keer mee te zingen op donderdagavond. Vult u dan onderstaand formulier in en wij zorgen dat u goed wordt opgevangen. Wij verwelkomen nieuwe leden van 18 tot en met 65 jaar.

Lid worden
Lid worden kan door middel van het invullen van het formulier. (Zie hieronder). Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om met u de verdere procedure door te spreken.
In één van de eerste weken van uw lidmaatschap neemt de dirigent een kleine stemtest af om te horen hoe uw stem klinkt en om te bepalen bij welke stemgroep u het beste past.

Verwachtingen
We hebben voor nieuwe leden een informatiefolder opgesteld waar alle informatie over het lidmaatschap en ons koor vermeld staat. Op deze manier weet u wat u van het koor kan verwachten en wat het koor van u verwacht. Klik hier voor de informatiefolder.

 

 

 

Contributie

  • €25,- per maand - normaal tarief.
  • €18,- per maand - gereduceerd tarief.
  • €12,50 per maand - studenten & scholieren (van 18 tot 30 jaar)
  • €12,50 per maand - Ooievaarspas.

Na drie keer vrijblijvend meezingen, besluit u of u lid wilt worden. Daarna volgt een kleine stemtest/kennismaking van uw stem met de dirigent en een bestuurslid. Na een positieve stemtest wordt u officieel lid. De contributie zal bij voorkeur per kwartaal worden geïncasseerd. Dit organiseren we via een eenmalige machtiging.
Ons rekeningnummer is: Cantamus Alati IBAN: NL72INGB0001768101 te Den Haag.

Heeft u financiële vragen, kunt u zich wenden tot onze penningmeester via penningmeester@cantamusalati.nl

Hier vindt u de privacyverklaring van Cantamus Alati.

 

Aanmeldformulier

Wilt u sfeer proeven of (project)lid worden, kunt u hier het formulier invullen.

Projectlid
Vul a.u.b. uw geboortejaar in.
Meerdere keuzen invullen mag!