Nieuws

Koorcoaching kan vanwege Corona niet doorgaan

De aangekondigde koorcoachinglessen voor januari en februari kunnen vanwege de Coronamaatregelen niet doorgaan. We hopen de lessen op een later moment alsnog aan te bieden.

Koorcoaching

Wil je (her)ontdekken of koorzang iets voor je is?

Begin januari starten we met een cursus 'Coaching in koorzang'

Data: 20 en 27 januari en 3 februari

Tiijd: 19.00-19.50 uur, aansluitend ben je van harte welkom bij de repetities van het koor van 20-22 uur.

Zie de agenda voor meer informatie

Repetities weer aan de Abbenbroekweg 7

Inmiddels repeteren we al weer op onze vertrouwde locatie, de Vrije School aan de Abbenbroekweg 7. 

Fijn om daar weer samen te kunnen zingen en werken aan Brahms!

Het concert komt nu snel dichterbij.

Repetities in de Agneskerk

Zolang de Coronamaatregelen dat vereisen, repeteren we in de Agneskerk aan de Beeklaan 188 in Den Haag. Daar is genoeg ruimte om met een groot koor op 1,5 m afstand te oefenen.

We studeren het prachtige 'Ein deutsches Requiem' van Johannes Brahms in. Het concert staat gepland op zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Repetities in de Agneskerk

Vanaf 2 september repeteren we zolang de Coronamaatregelen dat vereisen, in de Agneskerk aan de Beeklaan 188 in Den Haag. Daar kunnen we veilig met een groot koor oefenen op 'Ein deutsches Requiem' van Brahms. 

Ooievaarspas bij Cantamus Alati

Sinds 1 juli 2019 is het bij Cantamus Alati mogelijk om lid te worden met 50% korting op de contributie als je in het bezit bent van een geldige Ooievaarspas! Cantamus Alati is blij dat we dit aanbod kunnen doen. Interesse om drie keer sfeer te proeven? Mail naar info@cantamusalati.nl. U bent iedere donderdagavond van harte welkom om 20:00 uur in de Vrije School te Den Haag,

Solisten 5 oktober 2019 bekend

Wij zijn trots dat we de volgende solisten hebben vastgelegd voor het concert van Cantamus Alati op 5 oktober:

Sopraan Charlotte Houberg, cum laude afgestudeerd aan het conservatorium Den Haag, heeft inmiddels een speciale band met Cantamus: het wordt alweer de vijfde keer dat ze met ons optreedt!

Mezzo-sopraan Rosina Fabius treedt sinds haar afstuderen aan het Utrechts conservatorium regelmatig op in binnen- en buitenland, en won in 2018 de oratoriumprijs van het internationaal vocalistenconcours.

Pagina's