Nieuws

Projectleden welkom concert 5 november 2022

Vanaf 1 september verwelkomen we weer projectleden die tien repetities met ons mee oefenen en deelnemen aan het concert op zaterdagmiddag 5 november 2022 in de Kloosterkerk. Zie hier de flyer voor meer info en meld je gauw aan via onze website.

Open koren dagen 14 mei tot 12 juni

Cantamus alati doet mee aan de open koren dagen van 14 mei tot 12 juni. Je bent van harte welkom om mee te doen met 3 repetities en de sfeer te proeven, ook na deze periode.

Je kunt je aanmelden via de website, lid worden, en sfeer proeven aanvinken. Alle stemmen zijn van harte welkom.

Koorcoaching 31 maart en 7 en 14 april

Beleef 3 avonden koorzang op 31 maart, 7 en 14 april van 19.00-19.50 uur aan de Van Abbenbroekweg 7 in Den Haag. een mooie manier om het zingen te (her)ontdekken.

Aansluitend aan elke les ben je van harte welkom om de koorrepetitie bij te wonen en de sfeer te proeven. De koorrepetitie duurt van 20.00-22.00 uur.

In de coaching les:

Koorcoaching kan vanwege Corona niet doorgaan

De aangekondigde koorcoachinglessen voor januari en februari kunnen vanwege de Coronamaatregelen niet doorgaan. We hopen de lessen op een later moment alsnog aan te bieden.

Koorcoaching

Wil je (her)ontdekken of koorzang iets voor je is?

Begin januari starten we met een cursus 'Coaching in koorzang'

Data: 20 en 27 januari en 3 februari

Tiijd: 19.00-19.50 uur, aansluitend ben je van harte welkom bij de repetities van het koor van 20-22 uur.

Zie de agenda voor meer informatie

Repetities weer aan de Abbenbroekweg 7

Inmiddels repeteren we al weer op onze vertrouwde locatie, de Vrije School aan de Abbenbroekweg 7. 

Fijn om daar weer samen te kunnen zingen en werken aan Brahms!

Het concert komt nu snel dichterbij.

Repetities in de Agneskerk

Zolang de Coronamaatregelen dat vereisen, repeteren we in de Agneskerk aan de Beeklaan 188 in Den Haag. Daar is genoeg ruimte om met een groot koor op 1,5 m afstand te oefenen.

We studeren het prachtige 'Ein deutsches Requiem' van Johannes Brahms in. Het concert staat gepland op zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Repetities in de Agneskerk

Vanaf 2 september repeteren we zolang de Coronamaatregelen dat vereisen, in de Agneskerk aan de Beeklaan 188 in Den Haag. Daar kunnen we veilig met een groot koor oefenen op 'Ein deutsches Requiem' van Brahms. 

Pagina's