Nieuws

Ooievaarspas bij Cantamus Alati

Sinds 1 juli 2019 is het bij Cantamus Alati mogelijk om lid te worden met 50% korting op de contributie als je in het bezit bent van een geldige Ooievaarspas! Cantamus Alati is blij dat we dit aanbod kunnen doen. Interesse om drie keer sfeer te proeven? Mail naar info@cantamusalati.nl. U bent iedere donderdagavond van harte welkom om 20:00 uur in de Vrije School te Den Haag,

Solisten 5 oktober 2019 bekend

Wij zijn trots dat we de volgende solisten hebben vastgelegd voor het concert van Cantamus Alati op 5 oktober:

Sopraan Charlotte Houberg, cum laude afgestudeerd aan het conservatorium Den Haag, heeft inmiddels een speciale band met Cantamus: het wordt alweer de vijfde keer dat ze met ons optreedt!

Mezzo-sopraan Rosina Fabius treedt sinds haar afstuderen aan het Utrechts conservatorium regelmatig op in binnen- en buitenland, en won in 2018 de oratoriumprijs van het internationaal vocalistenconcours.

Concert 5 oktober 2019

Sinds een aantal maanden zijn wij met veel enthousiasme twee Zuid-Amerikaanse stukken aan het instuderen. Wij zullen deze muziekstukken uitvoeren onder begeleiding van het Dordrechts  Kamerorkest op zaterdag 5 oktober a.s. in de Agneskerk in Den Haag.

 

Uitmarkt 2018

Op zondag 2 september is Cantamus Alati aanwezig tijdens de Uitmarkt! Wij zijn een klassiek, gemengd en kwalitatief goed koor. Nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn en wat wij ten gehore brengen? Kom naar de uitmarkt, stand 21 op het Lange Voorhout. http://www.uitfestivaldenhaag.nl/

Concert 17 november 2018

Op 17 november a.s. geven wij ons najaarsconcert, opnieuw in de Agneskerk in Den Haag. Wij zingen het Requiem van de Engelse componist John Rutter (1945). Rutter componeerde het Requiem in 1985. In dit Requiem heeft hij de katholieke mis als basis genomen. Rutter combineerde elementen uit verschillende muzieksoorten, van Gregoriaans tot jazz, van klassiek tot pop. Soms klinkt het als een ballad, of lijkt het op filmmuziek. De stijl van Rutter wordt ook wel eclectisch genoemd. 

Concert 16 december 2017

“Het was één groot Halleluja…. zo genoten! Het was genieten, we deden onze naam Cantamus Alati ‘gevleugeld zingen’ eer aan”. Enkele opmerkingen van koorleden over ons prachtige concert van afgelopen zaterdagavond 16 december.

Studiedag Kaag

26 augustus jl. hebben we op het eilandje Kaag hard gewerkt aan het repertoire voor 16 december. Naast repeteren hebben we een 'water'workshop gehad o.l.v. Sarah Elias en zijn we al zingend met sloepen de Kagerplas op gegaan. Na een gezellig diner bleven nog enkelen slapen op het eiland en genoten van een prachtige zonnige zondag. 

Pagina's